Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Νέο πρόγραμμα Etwinning 2012-13

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τη φετινή χρονιά θα υλοποιηθεί από το σχολείο μας και δεύτερο πρόγραμμα Etwinning με τίτλο: "Once upon a time... in my country".
Στο πρόγραμμα αυτό κύρια συνεργάτης μας θα είναι μία Βρετανή καθηγήτρια Νέων Τεχνολογιών από ένα ιδιωτικό δημοτικό σχολείο του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από την Πολωνία, από την Ισλανδία, από τη Ρουμανία (2 σχολεία), από την Κροατία, από την Ισπανία (το ίδιο με πέρσι), καθώς και 1 ακόμη ελληνικό δημοτικό σχολείο (2ο Περιστερίου).
Για την ώρα δηλώνουμε δυναμικά το παρόν 9 συμμετοχές. 
Το θέμα το προγράμματος είναι οι λαϊκές παραδόσεις, ιστορίες, μύθοι, θρύλοι της κάθε χώρας και οι δραστηριότητες των μαθητών πάνω σε αυτές. Μέσα από εργασίες θα ανακαλύψουμε τον πλούτο της χώρας μας μέσα από την πολιτιστική κληρονομιά που προφορικά μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.
Ξεκινάμε με όρεξη για την πρώτη μας δραστηριότητα με θέμα "Παρουσίασε τον εαυτό σου", στα πλαίσια της οποίας θα δημιουργήσουμε ένα Powerpoint με την προβολή μαθητών που θα συμμετέχουν και μια μικρή παρουσίαση του σχολείου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αφήσετε σχόλιο πρέπει να έχετε γραφτεί στο ιστολόγιό μας!