Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Συμμετοχή σε διαγωνισμό για την οδική ασφάλεια

Η επιστημονική ομάδα της EDUCARTOON, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για την κυκλοφοριακή αγωγή, συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, τον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα: «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ».  Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών αλλά και ελληνόφωνα σχολεία του εξωτερικού.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές για την ασφάλεια στο δρόμο και να διαμορφώσουν μία σωστή οδική κουλτούρα μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργία.
Η συνεργασία αυτή συνδυάζει αποτελεσματικά την ευρεία διδακτική εμπειρία του εκπαιδευτικού δυναμικού της Νομαρχίας Σερρών στα θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και την πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα της educartoon που εισάγει τη γελοιογραφία στην εκπαίδευση.

Έτσι, και οι μαθήτριες της ΣΤ Τάξης ασχολήθηκαν με το σχεδιασμό ενός σκίτσου, το οποίο ελπίζουμε να αρέσει! Ευχόμαστε στις κοπέλες καλή επιτυχία! ! ! ! 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αφήσετε σχόλιο πρέπει να έχετε γραφτεί στο ιστολόγιό μας!