Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μια υπέροχη μουσική 1η Μαρτίου!

Αυτή η μέρα θα μας μείνει αξέχαστη... Πρώτη Μαρτίου, πρώτη της Άνοιξης και πρώτη επίσκεψη σε επαγγελματικό ραδιοφωνικό σταθμό... Ο λόγος για τον γνωστό Radio Egio, 99,2 FM που είναι δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιγιάλειας. Ένας ιστορικός σταθμός που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από το νυν Διευθυντή κ. Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος μας ξενάγησε και μας μίλησε για τη λειτουργία και το έργο του σταθμού.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "Ευρωπαϊκό Μαθητικό Ραδιόφωνο- European School Radio- Εδώ Ελαιώνας!"
Μικροί και μεγάλοι μαθητές ενθουσιασμένοι εξέφραζαν τις απορίες τους σχετικά με τους χώρους του στούντιο.
Οι μαθητές των Β' και ΣΤ' Τάξεων χάρισαν ένα αναμνηστικό για την επίσκεψή τους στους υπεύθυνους του σταθμού. Επρόκειτο για ένα κάδρο όπου αναγραφόταν με γράμματα που ήταν φτιαγμένα από μαρτάκια (1η Μαρτίου) ο τίτλος της εκπομπής της μαθητικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Ραδιόφωνο, "Θα σας βγάλουμε το λάδι"!
Θέλουμε βαθύτατα να ευχαριστήσουμε κι από εδώ όλους όσους μας υποδέχθηκαν αλλά και για το ότι μας προτάθηκε να ηχογραφήσουμε τη δική μας προετοιμασμένη μουσική εκπομπή μέσα από το στούντιο του Radio Egio. Να τονίσουμε ότι και μόνο η πρόσκληση αποτελεί τιμή για τους μικρούς παραγωγούς του Δημοτικού Σχολείου Ελαιώνα. Πολύ θα χαρούμε να επισκεφτούμε ξανά το σταθμό και να παρουσιάσουμε το μονόωρο πρόγραμμά μας!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αφήσετε σχόλιο πρέπει να έχετε γραφτεί στο ιστολόγιό μας!